Pages

Jan 3, 2011

Edisi penutup 2010

Tak sempat nak tulis blog disebabkan kesibukan..
entri penutup 2010 pun di tulis pada 2011..
tapi belum terlewat untuk mengucapkan selamat tahun baru 2011..!!

*********

Sebelum ni ade buat list kek-kek yang nak dibuat..
memang tak buat semua yang telah di listkan..
tapi alhamdulillah dapat la buat 3/5..jom layan gambar-gambar la ye..=))

apam polca dot dot dan free style lepas kukus..thanks kak linda sbb sudi share tips2..=))

 apam polca dot dot dan free style..kes derhaka corak dot..dot..huhu

 blueberry cheesecake..sgat sedappp..!!

 keratan rentas cheese cake..nyum..nyum..resepi import dri kak yati..thanks kak..!!

yang ni marble cheese brownies fresh from oven..lupa nak snap pics untuk keratan rentas lepas disejukan

..maka berakhirlah edisi 2010..


2 comments:

ekane said...

sedapnye blueberry cheesecake tu..huwaaaa..sila la post ke ipoh dalam kotak beku..

Azren Aida said...

hahaa..az dah tnye postman..dia ckap xleh post makanan g ipoh..=p